Δαχτυλίταδι μελλικό σε χρυσό χρώμα διακοσμημένο με χάντρες,μεταλλικά στοιχεία,πέτρες και στρας

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
15,50 €
  • μέταλο
  • χρυσό χρώμα
  • χάντρες χρυσές
  • χάντρες λευκές
  • μεταλλικά στοιχεία
  • πέτρες σε σχήμα καρδιάς
  • στράς
  • 2 σχέδια
28 Άτομα είδαν το προϊόν αυτή την εβδομάδα
Δαχτυλίταδι μελλικό σε χρυσό χρώμα διακοσμημένο με χάντρες,μεταλλικά στοιχεία,πέτρες και στρας is available to buy in increments of 1
Σε απόθεμα
Κωδικός
3213-1
FAUX BIJOUXΔαχτυλίδια
Εκτίμηση παράδοσης:
18 - 25 Jun, 2024
Δωρεάν μεταφορικά:
Σε παραγγελίες πάνω από 60 €

Guarantee safe & secure checkout

Δαχτυλίταδι μελλικό σε χρυσό χρώμα διακοσμημένο με χάντρες,μεταλλικά στοιχεία,πέτρες και στράς

More Information
Είδος Μπιζού Δαχτυλίδια
Υλικό Μέταλο
Χρώμα Χρυσό
Περίσταση Καθημερινά, Βραδινά
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Πέρλα, Στρας, Πέτρα, Άλλο
Είδος Πέτρας Πέρλες, Στρας
Τιμή 15,50 €

Novita

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά και πώληση αξεσουάρ μαλλιών και ψευδοκοσμημάτων όπως και ποστίς και extensions.

Με βάση την Αθήνα είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προιόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και για την άρτια εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, τα προιόντα μας όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντάς μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Ελληνικό χώρο με 2 καταστήματα χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έκανε πρόσφατα ένα ακόμα σημαντικό βήμα εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης το οποίο στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Το δε προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.

Shipping cost is based on weight. Just add products to your cart and use the Shipping Calculator to see the shipping price. We want you to be 100% satisfied with your purchase. Items can be returned or exchanged within 30 days of delivery.