Κλάμερ Μαλλιών με Animal Print

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
As low as 3,20 €

Δώστε στα μαλλιά σας μοναδικό στυλ με αυτό το κομψό κλάμερ μαλλιών με animal print! Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με την πρακτικότητα. Οι ισχυρές δοντάτες λαβές εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα, ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών.

30 Άτομα είδαν το προϊόν αυτή την εβδομάδα
Κλάμερ Μαλλιών με Animal Print is available to buy in increments of 1
Σε απόθεμα
Κωδικός
6788
Εκτίμηση παράδοσης:
24 - 3 Mar, 2025
Δωρεάν μεταφορικά:
Σε παραγγελίες πάνω από 60 €

Guarantee safe & secure checkout

  • Διατίθεται σε τρεις κομψές αποχρώσεις: καφέ, λευκό και γκρι leopard print, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σας
  • Είναι ιδανικό τόσο για καθημερινές εμφανίσεις όσο και για ιδιαίτερες περιστάσεις, προσφέροντας κομψότητα και άνεση
  • Ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας
  • Animal print για μοντέρνο look
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών
  • Μεσαίο μέγεθος, κατάλληλο για καθημερινή χρήση
More Information
Είδος Αξεσουάρ Μαλλιών Κλάμερ
Υλικό Πλαστικό
Περίσταση Καθημερινά, Βραδινά
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Άλλο
Σχέδιο Animal

Novita

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά και πώληση αξεσουάρ μαλλιών και ψευδοκοσμημάτων όπως και ποστίς και extensions.

Με βάση την Αθήνα είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προιόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και για την άρτια εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, τα προιόντα μας όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντάς μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Ελληνικό χώρο με 2 καταστήματα χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έκανε πρόσφατα ένα ακόμα σημαντικό βήμα εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης το οποίο στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Το δε προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.