Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν 8-22 Αυγούστου θα αποσταλούν μετά τις 25 Αυγούστου λόγο διακοπών. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

-40%

Στέκα φαρδιά υφασμάτινη διακοσμημένη με glitter σε 5 χρώματα

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
As low as 1,86 € Regular Price 3,10 €

Η δόση πολυτέλειας που απογειώνει κάθε εμφάνιση. Αυτή η φαρδιά, υφασμάτινη στέκα, διακοσμημένη με ένα πέπλο εκλεπτυσμένης γκλίτερ, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά μαγείας στο στυλ σας.

Άνετη και εντυπωσιακή, διατίθεται σε 5 μοναδικά χρώματα για να ταιριάξει απόλυτα στη διάθεσή σας.

45 Άτομα είδαν το προϊόν αυτή την εβδομάδα
Στέκα φαρδιά υφασμάτινη διακοσμημένη με glitter σε 5 χρώματα is available to buy in increments of 1
Σε απόθεμα
Κωδικός
8040
Εκτίμηση παράδοσης:
20 - 27 Aug, 2025
Δωρεάν μεταφορικά:
Σε παραγγελίες πάνω από 60 €

Guarantee safe & secure checkout

Φορέστε τη Λάμψη, Απολαύστε την Άνεση

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε την ημέρα σας είναι μια πινελιά λάμψης. Αυτή η φαρδιά, υφασμάτινη στέκα το πετυχαίνει με τον πιο κομψό τρόπο. Ξεχάστε το άβολο, σκληρό πλαστικό. Η βάση της είναι απαλή, "γεμάτη" και ντυμένη με μαλακό ύφασμα, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτελούς άνεσης που διαρκεί όλη μέρα. Η επιφάνειά της είναι πασπαλισμένη με ένα πυκνό, ιριδίζον glitter που αιχμαλωτίζει το φως διακριτικά, χωρίς να είναι υπερβολικό. Είναι το αξεσουάρ που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή, είτε ετοιμάζεστε για μια βραδινή έξοδο είτε θέλετε απλά να φωτίσετε ένα casual σύνολο.

Γιατί θα τη Λατρέψετε:

  • Εκλεπτυσμένη Λάμψη: Το υψηλής ποιότητας glitter είναι απόλυτα ενσωματωμένο στο ύφασμα, προσφέροντας ένα σοφιστικέ, λαμπερό φινίρισμα που δεν μοιάζει παιδικό.
  • Ασυναγώνιστη Άνεση: Ο "bombato" (γεμάτος) σχεδιασμός της, σε συνδυασμό με τη μαλακή υφασμάτινη επένδυση, εξασφαλίζει μηδενική πίεση πίσω από τα αυτιά. Είναι τόσο άνετη που θα ξεχνάτε ότι τη φοράτε.
  • Statement Σχέδιο: Η φαρδιά σιλουέτα της είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, προσθέτοντας όγκο και κύρος σε κάθε χτένισμα.
  • Μια Παλέτα για κάθε Στυλ: Με 5 προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα, από το κλασικό μαύρο μέχρι το εντυπωσιακό φούξια, σίγουρα θα βρείτε την απόχρωση που εκφράζει την προσωπικότητά σας.

Συχνές Ερωτήσεις (Q&A)

Φεύγει το glitter και γεμίζει τα ρούχα μου;

Όχι, το glitter είναι ειδικά επεξεργασμένο και σταθεροποιημένο πάνω στο ύφασμα για να ελαχιστοποιείται η απώλεια, επιτρέποντάς σας να τη φοράτε με σιγουριά πάνω από οποιοδήποτε ρούχο.

Είναι κατάλληλη μόνο για βράδυ;

Ενώ είναι τέλεια για μια βραδινή έξοδο, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και τη μέρα. Συνδυάστε μια πιο σκούρα απόχρωση με ένα τζιν και ένα πουλόβερ για να δώσετε μια απροσδόκητη, glam πινελιά στην καθημερινότητά σας.

Θα με κουράσει ή θα μου προκαλέσει πονοκέφαλο;

Είναι σχεδιασμένη για το ακριβώς αντίθετο. Η μαλακή, γεμάτη κατασκευή της κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα και την καθιστά μία από τις πιο άνετες στέκες που έχετε δοκιμάσει.

Έχω κοντά μαλλιά. Μπορώ να τη φορέσω;

Βεβαίως! Μια φαρδιά στέκα δείχνει φανταστική και με κοντά μαλλιά (όπως ένα καρέ ή pixie cut), καθώς δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση και προσθέτει ένα ισχυρό στοιχείο μόδας.

More Information
Είδος Αξεσουάρ Μαλλιών Στέκες
Υλικό Ύφασμα
Περίσταση Καθημερινά, Βραδινά
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Γκλίτερ
Σχέδιο Απλό

Novita

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά και πώληση αξεσουάρ μαλλιών και ψευδοκοσμημάτων όπως και ποστίς και extensions.

Με βάση την Αθήνα είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προιόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και για την άρτια εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, τα προιόντα μας όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντάς μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Ελληνικό χώρο με 2 καταστήματα χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έκανε πρόσφατα ένα ακόμα σημαντικό βήμα εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης το οποίο στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Το δε προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.