Τυρμπάν υφασμάτινο βελούδο με στράς σε 3 χρώματα

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
As low as 12,80 €

Κάντε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να ξεχωρίζουν με το υπέροχο τυρμπάν μαλλιών από βελούδο, ενισχυμένο με λαμπερά στρας!

20 Άτομα είδαν το προϊόν αυτή την εβδομάδα
Τυρμπάν υφασμάτινο βελούδο με στράς σε 3 χρώματα is available to buy in increments of 1
Σε απόθεμα
Κωδικός
5687
Εκτίμηση παράδοσης:
22 - 29 Jan, 2025
Δωρεάν μεταφορικά:
Σε παραγγελίες πάνω από 60 €

Guarantee safe & secure checkout

  • Διατίθεται σε τρία μοναδικά χρώματα που θα σας κάνουν το επίκεντρο κάθε προσοχής
  • Απαλό στην αφή και πολυτελές στην όψη, χαρίζει άνεση και στύλ σε κάθε εμφάνιση
  • Προσθέτουν λάμψη και φινέτσα, κάνοντας κάθε σας εμφάνιση μοναδική και αξέχαστη
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε μαύρο, μπορντό ή χαμηλού τόνου γκρι για να ταιριάξετε το τυρμπάν με κάθε ντύσιμο
  • Αποκτήστε τώρα το τυρμπάν μαλλιών που θα αναδείξει την ομορφιά και το στύλ σας
  • Αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη κάθε στιγμή της ημέρας
More Information
Είδος Αξεσουάρ Μαλλιών Τουρμπάνι
Υλικό Ύφασμα, Βελούδο
Περίσταση Καθημερινά, Βραδινά
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στρας, Άλλο
Σχέδιο Άλλο

Novita

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά και πώληση αξεσουάρ μαλλιών και ψευδοκοσμημάτων όπως και ποστίς και extensions.

Με βάση την Αθήνα είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προιόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και για την άρτια εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, τα προιόντα μας όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντάς μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Ελληνικό χώρο με 2 καταστήματα χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έκανε πρόσφατα ένα ακόμα σημαντικό βήμα εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης το οποίο στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Το δε προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.