Φαρδύ Δίχρωμο Δαχτυλίδι με Ναυτικό Κόμπο

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
15,30 €

Το φαρδύ δίχρωμο δαχτυλίδι με ναυτικό κόμπο είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μία δόση πολυτέλειας και δυναμισμού στην καθημερινότητά σας. Με τον συνδυασμό των δύο χρωμάτων και το κλασικό σχέδιο του ναυτικού κόμπου, αυτό το δαχτυλίδι αποπνέει κομψότητα και στιλ.

32 Άτομα είδαν το προϊόν αυτή την εβδομάδα
Φαρδύ Δίχρωμο Δαχτυλίδι με Ναυτικό Κόμπο is available to buy in increments of 1
Σε απόθεμα
Κωδικός
3227-1
FAUX BIJOUXΔαχτυλίδια
Εκτίμηση παράδοσης:
30 - 6 Aug, 2025
Δωρεάν μεταφορικά:
Σε παραγγελίες πάνω από 60 €

Guarantee safe & secure checkout

Η Δύναμη της Διακριτικής Λάμψης

Μερικές φορές, η μεγαλύτερη δήλωση στυλ είναι και η πιο ήσυχη. Αυτό το δαχτυλίδι αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Είναι ένα κόσμημα που αποπνέει φινέτσα και εμπιστοσύνη στην απλότητά του. Μια λεπτή, ασημένια γάμπα γίνεται η τέλεια βάση για να αναδείξει μια άψογα κομμένη, τετράγωνη πέτρα που αιχμαλωτίζει το φως με έναν σύγχρονο, γεωμετρικό τρόπο.

Είναι ο χαμαιλέοντας της κοσμηματοθήκης σου. Φόρεσέ το μόνο του στον παράμεσο για μια κλασική, αβίαστα chic εμφάνιση που αποπνέει καθαρότητα. Χρησιμοποίησέ το ως την ιδανική αφετηρία για να δημιουργήσεις το δικό σου, προσωπικό "ring stack", συνδυάζοντάς το με άλλες βέρες ή πιο τολμηρά κομμάτια. Είναι το καθημερινό σου μυστικό για προσεγμένο στυλ χωρίς καμία προσπάθεια.

Γιατί θα γίνει Μέρος του Εαυτού σου:

  • Απόλυτα Minimal: Το διακριτικό του design το καθιστά ιδανικό για να το φοράς 24/7.
  • Μοντέρνα Γεωμετρία: Η τετράγωνη πέτρα ("princess cut") προσφέρει μια καθαρή, μοντέρνα λάμψη.
  • Ο Βασιλιάς του Stacking: Είναι το τέλειο θεμέλιο για να χτίσεις τη δική σου συλλογή δαχτυλιδιών.
  • Διαχρονική Επιλογή: Ένα κλασικό μονόπετρο που ποτέ, μα ποτέ, δεν θα φύγει από τη μόδα.

Συχνές Ερωτήσεις (Q&A)

Είναι αρκετά ανθεκτικό για καθημερινή χρήση;
Ναι, είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στην καθημερινή, προσεκτική χρήση, αποτελώντας το τέλειο καθημερινό σας αξεσουάρ.
Η πέτρα είναι πολύ μικρή;
Είναι σχεδιασμένη να είναι ντελικάτη και διακριτική, απόλυτα εναρμονισμένη με τη μίνιμαλ αισθητική του δαχτυλιδιού. Είναι παρούσα, χωρίς να είναι κραυγαλέα.
Μπορώ να το συνδυάσω με τη βέρα του γάμου μου;
Απολύτως! Ο ίσιος, λεπτός σχεδιασμός της γάμπας του το κάνει ιδανικό για να κάθεται τέλεια δίπλα σε μια άλλη βέρα, δημιουργώντας ένα αρμονικό και κομψό σύνολο.
More Information
Είδος Μπιζού Δαχτυλίδια
Υλικό Μέταλο, Ατσάλι
Μέγεθος Δαχτυλιδιού 54
Χρώμα Χρυσό
Περίσταση Καθημερινά, Βραδινά
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Άλλο
Τιμή 15,30 €

Novita

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά και πώληση αξεσουάρ μαλλιών και ψευδοκοσμημάτων όπως και ποστίς και extensions.

Με βάση την Αθήνα είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προιόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και για την άρτια εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, τα προιόντα μας όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντάς μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον Ελληνικό χώρο με 2 καταστήματα χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έκανε πρόσφατα ένα ακόμα σημαντικό βήμα εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης το οποίο στεγάζεται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο μας κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Το δε προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.