Ποιοι Είμαστε

Επιχείρηση Novità

Επιχείρηση Novità

Η επιχείρηση Novità ιδρύθηκε το 1984 από τον Αναστάσιο Γεωργακόπουλο. Με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο δύναμη στην αγορά με πωλήσεις σε αξεσουάρ μαλλιών, faux bijoux όπως και προϊόντα προσθετικών μαλλιών.

Με βάση την Αθήνα, είμαστε οι κύριοι προμηθευτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με πολυάριθμους πελάτες σε όλη την χώρα. Λαμβάνουμε μέρος στις εκθέσεις του κλάδου μας γνωρίζοντάς νέους πελάτες και παρουσιάζοντάς τα νέα μας προϊόντα.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων μας, τις εξαιρετικές τιμές, καθώς και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών που παρέχουμε ως επιχείρηση.

Τα εμπορεύματά μας προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Φροντίζουμε διαρκώς, όχι απλώς να ακολουθούν αλλά και να θέτουν τις τάσεις στην αγορά προκαλώντας αίσθηση καθιερώνοντας μας ως τους βασικούς εισαγωγείς του είδους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πια δημιουργήσει παράδοση στον χώρο.

Μετά από πολλά χρόνια δυναμικής παρουσίας στον ελληνικό χώρο, η εταιρεία διαθέτει το δικό της κατάστημα λιανικής/χονδρικής πώλησης και αποθήκες τα οποία στεγάζονται στην οδό Κολοκοτρώνη 45Β στο κέντρο της Αθήνας. Στο κατάστημα μας διαθέτουμε μεγάλη συλλογή προϊόντων προς έκθεση και αγορά. Επίσης, το προσωπικό της εταιρείας καθώς και η διεύθυνση είναι πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας.